Innovatie

Innovatie

Innovatie is een manier van kritisch kijken naar het bestaande proces, en daar op assertieve wijze vorm te geven aan een proces-verbetering. Bij LOXIA omarmen we het idee om alle medewerkers hier de creatieve ruimte voor te geven. Het geven van ruimte voor innovatie heeft immers vaak geleid tot mooie uitgewerkte ideeën en positieve energie.

Innovatieboard:

Heb je een potentieel innovatief idee en kun je hierbij hulp gebruiken? Dan kun je terecht bij ons Innovatieboard! Deze groep mensen, van zowel de afdeling operatie als ontwikkeling, zullen je assisteren en begeleiden om jou idee werkelijkheid te maken. Erg handig om eens een extra duwtje in de rug te krijgen om je idee werkelijkheid te maken!

Innovatie Award:

Kunnen we onze werknemers nòg meer motiveren om te werken aan innovatie ideeën? Jawel, eens in het jaar organiseren we de een innovatie award. Bij deze award wordt een prijs uitgereikt aan het beste innovatie idee van het afgelopen jaar!

Innovatietijd:

Daarnaast hebben alle ontwikkelaars eens per maand alle recht om een dag te innoveren. Vaak wordt er binnen het team een dag gepland waarin tezamen wordt gewerkt aan je eigen project. De innovatieprojecten hebben slechts één kader waar het aan moet voldoen: Het moet waarde opleveren voor LOXIA.

Hackathon:

Eens in de zoveel tijd wordt er een team-overkoepelende Innovatie-Hackathon georganiseerd. In zo’n Hackathon krijgen ontwikkelaars de mogelijkheid om hun innovatieve idee realiteit te maken. Het is ook nog eens hartstikke leuk om met een ontwikkelaar uit een ander team te pairen!

Categorie

Innovatie