Infradataconfiguratie (POST21)

Infradataconfiguratie (POST21)

Hoe vanzelfsprekend is het dat er treinen rijden, als je de complexiteit kent van het spoorsysteem. De Post21 afdeling vormt hierin een digitale schakel van verkeersleiding tot wissel.

In de digitale wereld van vandaag de dag is steeds meer informatie beschikbaar in de vorm van (gestructureerde) data. Dit creëert kansen en uitdagingen, want hoe combineer je al die data tot een bruikbaar en betrouwbaar geheel?

De Post21 afdeling beschikt over veel expertise als het gaat om het maken, onderhouden en inbedrijfstellen van SIL-1 vrijgegeven operationele data en visualisaties. Het Post21 team houdt zich bezig met dataficering en data engineering. Je bent verantwoordelijk voor de A – Z uitvoering van uiteenlopende projecten, wat resulteert in veelzijdige werkzaamheden. Denk hierbij aan het aanpassen en controleren van ontwerpen, testen, validatie/vrijgave, advisering en inbedrijfstellen van data producten.

Het onderhouden van de ProRail verkeersleiding systemen is de primaire taak van de Post21 afdeling. Tijdens het inbedrijfstellen van zogenaamde infra configuraties, ben je verantwoordelijk voor het gecontroleerd stoppen en starten van de verkeersleiding systemen. Uiteindelijk wordt hiermee geborgd dat de verkeersleiding systemen aansluiten op de infrastructuur en dat de dienstregeling kan worden uitgevoerd en de treinen rijden.

Categorie

dataEngineering