Ziekte

Ben je ziek, kan je niet werken? Vervelend! Voel je vooral niet schuldig en laat weten dat je naar huis gaat of dat je niet naar kantoor komtMeld je afwezigheid aan: 

  • Je team 
  • Teamleider(s) 

Je team is van jou afhankelijkdus zal haar plannen waarschijnlijk moeten aanpassen. Geef je afwezigheid dus duidelijk aan hen door, zodat ze jou samen ook de rust kunnen geven om op te knappen.  

Ook de teamleider moet op de hoogte zijn van jouw afwezigheid. Dit onder andere in verband met urenregistraties, melding naar Arcadis, Movares of detacheerder. Deze partijen brengen de ARBO dienst weer op de hoogte. Op deze manier kunnen LOXIA, Arcadis, Movares en/of de ARBO dienst jou en ons ondersteunen als er hulp nodig is. 

Laat het ook weer weten als je opgeknapt bent of als het langer blijkt te duren dan verwacht. 

Ongepland verlof

Soms laten de beste plannen zich doorkruisen. Heb je om een onverwachte reden toch vrije tijd nodig? Overleg dit dan vooral met je team en de teamleider. We zorgen hier graag goed voor elkaar en meestal valt er wel een oplossing te bedenken voor je afwezigheid. Zie voor meer informatie de pagina over verlof en vrij tijd.