Kantoor

We hebben een semi-vaste werkplekindeling. De meeste collega’s hebben een eigen bureau, de teams zijn geclusterd omdat dit prettig samenwerkt. Wil je de indeling aanpassen omdat dit de samenwerking, concentratie, brainstormen of het uitzicht verbetert, overleg dit dan met de betrokkenen en make it happen! 

Lunch

Op de tweede verdieping hebben we een kantine (met tafelvoetbaltafel en dartboard!) en deze is van twaalf tot een gereserveerd voor de lunch. De meeste woensdagmiddagen heb je de kans tijdens de lunch een kennissessie bij te wonen. 

Veel collega’s en teams lopen een rondje door Utrecht centrum tijdens de lunch. Vraag vooral eens of je met een team mee kan wandelen, een leuke manier om je collega’s te leren kennen! 

Clean up your shit

Jij bent verantwoordelijk voor het opruimen van je eigen bende (dus ook de lepels, vorken, papiertjes, nerf-pijltjes onder je bureau). Hou je bureau aan kant, doe je eigen afwas, gooi je eigen rommel in de prullenbak.  

Als je vrienden wil maken is het een goed idee om de koelkast te poetsen of de keuken op te ruimen. We hebben een schoonmaakrooster voor de koelkast. Je krijgt vanzelf van het vorige team ons Koelkasttoken overhandigd: dan is het jullie beurt. Aan het einde van de week mag je deze weer doorgeven. 

Schoonmakers zijn er voor alle algemene faciliteiten zoals vergaderruimtes, toiletten et cetera. De schoonmakers komen regelmatig, maar niet ieder uur. Zorg dus s.v.p. dat je een ruimte die je mag gebruiken, ook weer netjes achterlaat voor de volgende gebruiker. Clean up your shit! 

Denk groen

Print niet overbodig en als je toch print: doe dit dan dubbelzijdig. Hergebruik je koffie kopjes. We scheiden het afval zo veel mogelijk. Gooi eten niet zomaar weg, wellicht is er nog een collega die zijn lunch is vergeten 

Openingstijden

Ons kantoor, Hoog Janssoenborch, is geopend van 07.00 tot 19.00 uur en is bereikbaar via Hoog Catharijne niveau 1: het winkelgebied. Mocht het alarm niet op tijd zijn uit gezet, dan kan je bellen met alarmdienst (030-2437128). De LOXIA toegangspas geeft toegang tot het kantoor op de 2de, 5de en 6de verdieping.  

LOXIA ziet je graag op de fiets komen, we verzorgen dus ook met liefde een plaatsje in de fietsenstalling voor je. Daar is een pas voor nodig, je kunt deze aanvragen via ons secretariaat. De ingang van de fietsenstalling bevindt zich links naast de ingang van Kantoor Hoog Overborch (op straatniveau). Voor de wielrenners onder ons: er is helaas geen douche-voorziening.